QX9 vindt stofzuigen opnieuw uit

13 november 2019

Bij het stofzuigen, wil je niet dat het toestel achter je rug overal tegen aan botst. Of dat de zuigkracht verdwijnt, al is je stofzuigerzak niet eens vol. En al zeker geen gevloek omdat je snoer weeral eens tekort is.

Wel wat denk je van een steelstofzuiger? Een revolutie in het schoonmaken, flexibel en draadloos. En eentje dat mag getoond worden. De moderne AEG QX9-1-ALRG is daar een mooi voorbeeld van. Een combinatie van comfort, kracht en stijl.

Anker

[]

Lichte en wendbare 2-in-1 stofzuiger

Wie aan een stofzuiger denkt, denkt meestal niet aan een stijlvol design. Maar wanneer je deze AEG stofzuiger uit de doos haalt, ben je toch aangenaam verrast. We gebruiken hier graag de uitdrukking ’het oog wil ook wat’.

Het slanke ontwerp maakt van de QX9 een mooi toestel dat je zeker niet hoeft weg te steken bij bezoek. De draadloze 2-in-1 stofzuiger, met ingebouwde kruimeldief, heeft een ergonomisch, modern design met een handvat in lederlook.

Wat naast het uitzicht van de steelstofzuiger ook opvalt, is het gewicht. Met z’n 3,69 kg is deze AEG stofzuiger een lichtgewicht. De elektrische zuigborstel is daarenboven 180° draaibaar, waardoor die extra wendbaar is. Stofzuigen tussen stoelen en rond tafelpoten was nog nooit zo leuk.

Anker

[]

Hoge zuigkracht en diepe reiniging

Met een nieuwe technologie (Cyclone) heeft deze snoerloze stofzuiger een hoge zuigkracht. Ook wanneer de stofcontainer (0,3 liter) bijna vol is, blijft de zuigkracht uitstekend.

Een gemotoriseerde borstelrolreiniging zorgt ervoor dat je met één druk op de knop haren en vezels verwijdert. De QX9 heeft bovendien een uitneembare handstofzuiger om dierenharen makkelijker te verwijderen en matrassen dieper te reinigen.

De zijopeningen verwijderen vuil en stof uit de hoeken. Op de donkerste hoeken wordt je zicht ook nog eens geholpen door zeven heldere LED-lampen.

Het laadstation is heel innovatief en maakt eenvoudig opladen mogelijk. De QX9 gaat zo’n uur mee dankzij de krachtige lithium HD-batterij. Dankzij een parkeerfunctie is de steelstofzuiger ook altijd klaar voor gebruik.

Anker

[]

Handig en stil schoonmaken

Conclusie: de QX9-1-ALRG heeft 3 vermogensniveaus en is de stilste AEG 2-in-1 stofzuiger. Mede daardoor is dit snoerloos toestel een waar plezier om mee te werken. Zowel de prestaties, het design als het volume zijn top. Bovendien heeft AEG aan enkele handigheden gedacht die het schoonmaken een stuk makkelijker maken.

  • Geen verlies van zuigkracht
  • Uitzonderlijk stil stofzuigen
  • Lange accuduur tot 55 min
  • Brush Roll Clean functie
  • Uitneembare handstofzuiger
  • Filtersysteem verwijdert tot 99,9% van de deeltjes tussen 0,3 en 10 micron

Is deze steelstofzuiger je stijl niet? AEG heeft ook nog andere stijlvolle toestellen.

Heb je nog vragen? Contacteer jouw vakman in de buurt.

LEES OOK:

> Welke steelstofzuiger kiezen?

Anker

[]

EQQX91ALRG steelstofzuiger1
AEG steelstofzuiger QX9-1-ALRG
429,99