Calor stoomgenerator

06 december 2019

Op zoek naar een stoomgenerator die zelfs de hardnekkigste kreuken vlak krijgt? Dan ben je met de stoomgenerator Pro Express Ultimate aan het juiste adres.

Anker

[]

Calor stoomgenerator CAGV9611C0

Deze Pro Express Ultimate [+] hogedruk stoomgenerator bevat de krachtigste stoomstoot en de nieuwe Smart Steam Technology. Deze intelligente sensor herkent de bewegingen van je strijkijzer en levert zo automatisch stoom voor een uitstekende strijkervaring.

Deze meest krachtige en slimste stoomgenerator van Calor heeft een hogedrukboiler technologie tot wel 8 bar en 650 g/min pressing. Het intense vermogen van deze stoomstoot krijgt zelfs de hardnekkigste kreuken vlak. Ideaal dus voor het strijken van dikke stoffen.

Dankzij het exclusief dubbel beschermingssysteem kan je zorgeloos strijken. Het uniek kalkreservoir garandeert langdurige stoomprestaties en is tot 10x efficiënter om kalk op te vangen. Het antidrup beschermingssysteem zorgt ervoor dat je geen vlekken krijgt op je kleding.

calor stoomgenerator
Anker

[]

calor stoomgenerator

Deze stoomgenerator is 2x zo stil als de huidige GV958 reeks, voor meer gebruikscomfort zonder in te boeten op de prestaties.

Door een uitzonderlijk continue stoomuitvoer van 180 g/min optimaliseert de ultieme stoomtechnologie de wateropname om telkens opnieuw perfecte resultaten te verkrijgen en om gemakkelijk kreuken te verwijderen.

De nieuwe Durilium AirGlide Technology garandeert het beste glijvermogen van Calor om zonder inspanningen snel te strijken met 33% meer glijvermogen en langdurig prestatievermogen.

Het verwijderbare waterreservoir kan tijdens het strijken op elk moment worden bijgevuld.

Anker

[]