Plastic potjes perfect droog dankzij PerfectDry

12 februari 2019

Ken je dat? Je haalt de vaat uit de vaatwasser, maar de plastic potjes zijn niet droog? Met een Bosch PerfectDry vaatwasser met Zeolith-technologie is dat verleden tijd.

Het zeoliet mineraal in de vaatwasser neemt alle vocht op en zet het om in warme lucht. Deze krachtige 3D luchtstroom droogt je vaat gelijkmatig én energiezuinig. En het zeoliet mineraal gaat de ganse levensduur van je toestel mee! Je hoeft het dus niet te vervangen.

Veel plastic in de vaat? Activeer dan de ‘ExtraDroog’-optie met een hogere temperatuur en langere droogtijd. Zo zijn ook moeilijk te drogen broodtrommels, microgolfpotjes en babyflesjes altijd perfect droog! Vaarwel met de hand afdrogen! Je plaatst alles rechtstreeks vanuit de vaatwasser in de kast.

Anker

[]

Anker

[]

Water én energie besparen

Nog een pluspunt van de Zeolith-technologie? Je Bosch vaatwasser verbruikt minder energie (A+++ -10 %)! Goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Ook het waterverbruik wordt slim geregeld via de Aquasensor en beladingssensor. De aquasensor controleert het spoelwater via lichtstralen. Wanneer er hierin nog voedselresten of vet zit, dan is de vaat nog niet proper en is er meer water nodig.

De beladingssensor detecteert het gewicht van de belading. Bij een volledig geladen machine gebruikt het programma meer water; voor een halve belading minder. Hierdoor hoef je niet te wachten tot de vaatwasser volledig gevuld is, en bespaar je toch water en energie.

Je Bosch vaatwasser verbruikt slechts 7,5 liter water tijdens een normaal wasprogramma.

Bosch PerfectDry vaatwasser
Anker

[]

Bosch setactie

Meerdere Bosch toestellen nodig in je (nieuwe) keuken? Profiteer van de setactie en krijg 15 % korting wanneer je 5 Bosch inbouwtoestellen koopt.

Geldig van 21/02/2019 t.e.m. 30/06/2019.

Ontdek de Bosch setactie

€ 50 cashback op Bosch Connect Home

Of profiteer van € 50 cashback wanneer je een Bosch inbouwtoestel of vrijstaande koelkast met Home Connect koopt.

Geldig van 21/02/2019 t.e.m. 30/06/2019.

Bekijk de cashback actie

Anker

[]

Bekijk de Bosch PerfectDry vaatwassers met Zeolith-technologie

Integreerbare vaatwassers:

Anker

[]

Vrijstaande vaatwassers:

Anker

[]