Zuinigheid troef bij de LG Vivace wasmachines

10 december 2019

De LG Vivace F4WV910P2 is een wasmachine met een AI DD-systeem. Dit systeem kiest het juiste programma voor al je wasgoed. Hoe het dat doet? Wel, het AI DD-systeem meet het gewicht en het type stof en kiest zo het programma dat het best bij je was past.

Daarenboven herkent dit systeem op basis van 20.000 vooraf ingeladen wasbeurten jouw wasgoed onmiddellijk en past het de wasbewegingen nog beter aan voor het mooiste resultaat.

Je was wordt nog eens extra gespoeld door de 3D Multi Spray-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat elke centimeter van het wasgoed diep gereinigd wordt.

Anker

[]

Minder kreukels, meer hygiëne

De LG Steam+-technologie verwijdert bijna 100 % van de stoffen die allergische reacties veroorzaken bij mensen, zoals stofmijt die een allergie of ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

De kreukels die tijdens het centrifugeren ontstaan, worden tijdens het tuimelen door de stoom met 30 % verminderd. Kort gezegd: minder kreukels, meer hygiëne.

Wat de LG Vivace wasmachine nog typeert: de trommelinhoud is groter zonder dat de wasmachine groter is dan je huidige. De wasmachine is ook heel gebruiksvriendelijk dankzij het display dat beter zichtbaar is. De knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen 'touch'.

Was gedaan in handomdraai

En dan hebben we het nog niet over de tijd gehad waarin je was wordt gedaan! Met de TurboWash 360° is je wasgoed in deze LG Vivace na amper 39 minuten schoon. Hiervoor gebruik je het TurboWash 39 programma met een gewicht van maximum 5 kg.

TurboWash is ook te koppelen met andere wasprogramma’s om de tijdsduur nog te verkorten. Je kan ook tijd besparen (en geld) met de TWINwash door twee soorten was tegelijkertijd te draaien.

Anker

[]

Slimmer en zuiniger

De SmartThinQ-technologie maakt van de LG Vivace een zeer slimme wasmachine. Je kan hem met de smartphone op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je Smart Home Systeem. Het enige wat je nodig hebt is de app en een WiFi-koppeling.

En waar verwijst de titel van onze blog dan naar toe? Naar de energiezuinigheid uiteraard. De wasmachine beschikt namelijk over het energielabel A+++ -50%.

Daarenboven is de patrijspoort gemaakt van gehard glas en de roerders van hygiënisch en duurzaam roestvrij staal.

Smart Home
Anker

[]

Stoomfunctie bespaart heel wat strijkwerk

Ook de LG Vivace F4WV709P1 is een zuinige en stille wasmachine die geschikt is voor een gezin met 3 of meer kinderen. Ook hier heb je 14 programma’s die passen bij alle voorkeuren en elk type wasgoed. Ben je allergisch aan bijvoorbeeld dierenharen of huisstofmijt? Dan kies je het anti-allergieprogramma dat met extra spoelbeurten de allergenen uit je kleding wast.

De beladingssensor meet hoeveel wasgoed er in de trommel zit en past hier het energie- en waterverbruik op aan. Met weinig verbruik tot gevolg. De wasmachine beschikt over een stoomfunctie die zorgt voor een fris en glad resultaat. Dat bespaart heel wat strijkwerk.

Ook deze LG kan je vanop afstand met je smartphone bedienen.